Tour of Keb

" We will either find a way, or make one "

We will either find a way, or make one

 

Vi har tänkt en tid att det vore roligt att ta sig upp på Sveriges högsta topp - gamla hederliga Kebnekaise. Men det kändes lite för enkelt att bara ta flyget eller tåget. "Ska vi inte ta cykeln då?" sa Tobias spontant. 

Det blev inte många samtal innan det var bestämt, och plötsligt var planeringen i full gång. På pappret stod det överst: "Cykla till Kebnekaise". Efter att vi läst på om det hela förstod vi att cykla hela vägen till Keb inte är möjligt. Som längst kommer man till Nikkaloukta och därefter får man ta på sig ryggsäcken och vandrarkängorna och bege sig av till fots. (För den bekväme såg vi att en transport-färja går att ta!)

Denna hemsida kommer bli portalen där vi kommunicerar och ger våra följare updates under resan. Det blir förhoppningsvis en solig augustimorgon då vi beger oss iväg med siktet norrut. Vi kommer att ge kontinuerliga blogginlägg för att berätta vår position på kartan och rapportera om dagens bravader ute längs vägarna.

 

Vi får redan börja med att tacka vår första sponsor - n.nu - för bidraget med hemsidan! Jag, Martin, har skapat tidigare några hemsidor med hjälp utav n.nu:s webtjänst och det är väldigt smidigt att skapa sin egna hemsida med. Det finns färdiggjorda mallar, bra google-rank och oerhört simpel att hantera.

/logo-200.png

 

Vi fick också vårt första företag som går in och bidrar till Hjärnfonden: NaturAhl HLR & Hälsa. Väldigt roligt och uppskattat från fler parter. Läs mer om intervjun med NaturAhls ägare här

/naturahl-72-ppi-30-cm111.jpg

 

Vår utmaning blir delvis att ta oss hela vägen till Kiruna men också att ha skänkt 20 000 kronor till Hjärnfonden. Detta blir sommaren 2014:s utmaning! Vi ser fram emot detta enormt, även fast båda utmaningarna kan bli tuffa. Vi hoppas få ert stöd - så klarar vi det! Och som sagt: "We will either find a way, or make one!"

 

Soliga hälsningar cool

Martin & Tobias

 

27 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)