Tour of Keb

" We will either find a way, or make one "

Dags att värma upp benen!

Jag ligger här på gräsmattan som precis blivit nyklippt och även vattnad. Delar av den blänker av sommarsolens varma sken. Den gamla grillen ska startas om några timmar. Livet är väl ganska gott just nu!

Det var min femte dag på jobbet idag, på hemtjänsten där jag brukar vara aktiv under sommaren. Det är väldigt kul att vara tillbaka och träffa personal såsom gamlingar. Men som alla jobb har hemtjänsten en nackdel tyvärr: att bli uppdaterad över vilka som har gått bort under året. Vissa har gått vidare i naturlig ålder men andra inte. Ibland är det en hjärnsjukdom som spökat. Även flera som lever som jag är hemma hos om dagarna har vissa drabbats av stroke och påverkas på olika sätt. Det fantastiska är att inte många klagar och flera återhämtar sig mer och mer. Det gör mig glad och det är värt att kämpa för!

Till helgen - nu på lördag - börjar första delmomentet i detta projekt

Valles i Mora som är en ny sponsor i Tour of Keb har ordnat fram en hybridcykel. Eftersom butiken ligger i Mora tar jag tåget upp med minimal packning och inviger den sedan direkt. Från Mora till Gnesta ska det bli: ungefär 30 mil. Det kommer susa fram på vägen så se upp!

/valles.jpg

 

För övrigt är insamlingen startad till Hjärnfonden och för er som funderar på att skänka: dags för dagens goda gärning säger jag! Låt de äldre få leva med friskt sinne!

 

Keep it up

Martin

 

10 jun 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)